AGENCIJA TURIST - O nama

Naša misija: maksimiziranje dobiti našim klijentimaagencija TURIST

Vizija  

Vizija Agencije Turist je biti značajna agencija na području Splita i okolice, koja svojim klijentima pruža najkvalitetniju moguću uslugu i pouzdanost na koju se naši klijenti mogu osloniti.

Imamo kvalitetan tim koji je educiran, motiviran, prijateljski i profesionalan, u koji naši klijenti mogu imati puno povjerenje da će obaviti svoje zadatke uz najbolje moguće rezultate.

Misija  

Naša misija je pomoć vlasnicima turističkog smještaja da maksimiziraju popunjenost i financijske rezultate svog smještaja.

Svjesni smo da su svi naši klijenti uložili veliki novac u građenje i/li uređenje svog turističkog smještaja, te da žele što brži razuman povrat na svoju investiciju.

Kvalitetnim radom i dižući granice kvalitete i rezultata pozitivno utječemo na rezultat naših klijenata i samo tržište turističkih usluga.

Vrijednosti 

Naše vrijednosti su timski rad, otvorenost, profesionalnost i inovativnost.

Svjesni smo da je temelj kvalitetnog radnog okruženja i slobode djelovanja sigurnost poslovanja agencije i zaposlenja.

Nikada se ne kockamo sa egzistencijom firme, njezinih zaposlenika i dobrobiti naših klijenata, niti ih podrivamo neodgovornim radom.

Uvijek težimo realno održivom rastu agencije i karijere naših djelatnika.

Svjesni smo da su kvaliteta i inovativnost jedini način za napredovanje, kako zaposlenika tako i agencije.

Ulažemo u profesionalni napredak naših zaposlenika, te managere i voditelje unutar agencije koliko je moguće stvaramo unutar same agencije.

Djelujemo timski, shvaćajući da mi kao pojedinci utječemo na ukupan kolektiv oko nas.

Prihvatili smo da svijet i tržište idu naprijed i nikog ne čekaju, te da oni koji zaostaju umiru, a održavanje je samo mit.

Stoga imamo kulturu stalnog i vječnog usavršavanja i inovativnosti, makar to bili i minimalni koraci, te takve iskorake i nagrađujemo.

Želimo biti upravo onaj faktor koji naše tržište svojim radom i boljim rješenjima pretvaramo u bolje, inovativnije i kvalitetnije.

Svjesni smo da živimo od naših klijenata, te da je njihovo povjerenje teško dobiti, a lako izgubiti.

Prijateljski smo i profesionalni savjetnici i partner našim klijentima i koliko je realno moguće izlazimo u susret svim njihovim razumnim zahtjevima.

Zalažemo se za poštovanje, dostojanstvo i pravo na govor.

Razumijemo da govorenje onoga što mislimo zahtijeva jednake dijelove razmišljanja (što želimo reći), promišljenosti (kada to treba reći) i brige (na koji način to reći).

Ne štedimo naše znanje savjetujući naše klijente kako da budu još uspješniji u turističkom iznajmljivanju svog smještaja.

Partneri agencije Turist
agencija TURIST - dovođenje gostiju Split
Partneri agencije Turist
Naši poznatiji partneri: 
Partneri agencije Turist